torsdag 2 december 2010

Apple Blossom


Hittade mitt försvunna presentkort till Sunds för någon vecka sedan, och tänk vad bra! Jag är totalt pank efter att ha blivit överöst med räkningar och började oroa mig för om jag inte skulle ha råd med några blommor till jul..men nu e de fixat! Tack änn en gång Ninna och Jonas för presentkortet! 

Eftersom datorn ÄNNU INTE fungerar och jag inte kan behandla kort alls så lånade jag en bild idag. 
Det är Amaryllis Apple Blossom, som jag köpte idag! Den hade bara två stänglar, skulle ha velat ha tre men kanske det dyker upp en ny efter en stund? Är inte alls så insatt i amaryllis måste jag ju erkänna..men jag tycker dom e fina, iaf de som inte e riktigt jul röda, de får gärna någon annan ha men jag vill inte ha dem.
Några vita och lila hyacinter kom med hem också.
Krukorna blev inte så stilrena som jag hade velat för Rasmus stylade dem, men jag ger gärna honom chansen att göra det, han blir så stolt sedan..jag hinner väl göra dem som jag själv vill sen när han e äldre.

Jag längtar också efter julgranen! De blir alltid så mysigt och doften av den e så underbar!
Där går det mycket efter mina principer med pyntandet, Timo och Rasmus skulle gärna proppa den full men eftersom de e jag som har köpt allt pyntet så går det inte (det finns inte så mycket och allt som finns är sånt som jag har godkänt) ;)

Jag har inte haft så mycket energi med bloggandet på en stund nu, men jag tittar in hos er med 
jämna mellanrum ska ni veta!

Nu glögg med sonen och kanske en eller två citron-ingefära kakor

Ha en mysig kväll!


bilden är lånad från;www.easytogrowbulbs.com

2 kommentarer:

 1. Hej Sandra! Så roligt att få ett livstecken från dig! Tråkigt att datorn krånglar, hoppas det ordnar sig snarast!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Vilken superfin amaryllis du fick tag i! Tråkigt när datorn och det tekniska krånglar, hoppas du får fart på din dator snart!
  Ha det bra!
  Kram Margot

  SvaraRadera