fredag 1 mars 2013

Snöfritt? Nejdå

Hos oss känns snöfritt ganska avlägset i dagens läge.
Bilden är en vecka gammal men snösituationen har inte blivit bättre. Istället för att smälta bort all snö så blev det minus 12c istället och allt som hann smälta men inte rinna undan så blev till stenhård is. Snön är också som is nu, ihopsjunken men is.

Ikväll ska jag och äldre sonen däremot sätta igång årets frösådder - nästan två månader senare än tidigare år.
Orsaken är enkel. Med n bebis på kommande till mitten av juni får man försöka ställa trädgårdsbestyren lite efter vad man tror att man kommer hinna, orka och ha lust med.
Oliwer börjar också bli stor. Han är snart 1 år och 4 månader. Går, klättrat och stoppar ALLT i munnen. För två veckor sedan försökte han svälja en knapp som förstås fastnade i matstrupen och satt kvar där i tre dygn före den kom bort. Skulle jag vetat vad han hade gjort hade vi förstås åkt in till universitetssjukhuset. För narkos och plockat bort den, men eftersom han enbart slutade ära fast föda så reagerade vi inte desto mera och först när han hostade upp den kom paniken. Nu är främsta oron småstenarna ute i trädgården i sommar.. Blir säkert otroligt mycket passande. Så - ställa trädgårdslivet efter barnen var årets ledord.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar