fredag 23 augusti 2013

Damm och krusbär


Jag pysslar på när tid finns med dammen och rabatterna runtom. Ännu är det inte alls klart men det börjar åtminstone se rätt bra ut! Vi är åtminstone nöjda! 

 Trädgården är full av mohärs frukter och bär och oliwer äter helst krusbär, smultron och äpple. Ett passande är det för det e ett evigt hostande när han slukar dem för fort och han för tillfället är i en lite jobbigare period där ätandet är lite svårare igen. 
Jag vill däremot inte vara för rädd så vi försöker lära oliwer att själv avgöra om han kan eller inte kan svälja det han stoppar i munnen och han håller på att bli riktigt bra på det! 

4 kommentarer:

 1. Åh vad fin den ser ut din damm:) Underbart foto på Oliwer, en riktig liten busunge ser det ut som:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Så roligt att se att det har gått så bra med Oliver! Fantastiskt efter den svåra start i livet han fick! Antar att det är din/er förtjänst att han trots allt mår så bra! (Och lite läkarnas förståss.)
  Stor fin damm! Vill ha - åtminstone är min man inne på dammtankar. Återkommer med frågor om det blir av att börja planera dammbygge.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 3. Hej,
  så trevligt att du är här igen. Jag njuter av att läsa om vad andra sysslar med i sina trädgårdar. Själv ska jag plantera två nya äppelträd. Tänkte ta ett Junost och ett Suislepp. Trevlig sensommar! ö. Anna från Karleby

  SvaraRadera
 4. Hej.
  Hittade hit idag via "Alen Trädgård" !!! Vilken stor och fin damm ni har fixat! Det kommer bli spännande att följa din fina blogg.
  Kram

  SvaraRadera