fredag 23 augusti 2013

Damm och krusbär


Jag pysslar på när tid finns med dammen och rabatterna runtom. Ännu är det inte alls klart men det börjar åtminstone se rätt bra ut! Vi är åtminstone nöjda! 

 Trädgården är full av mohärs frukter och bär och oliwer äter helst krusbär, smultron och äpple. Ett passande är det för det e ett evigt hostande när han slukar dem för fort och han för tillfället är i en lite jobbigare period där ätandet är lite svårare igen. 
Jag vill däremot inte vara för rädd så vi försöker lära oliwer att själv avgöra om han kan eller inte kan svälja det han stoppar i munnen och han håller på att bli riktigt bra på det! 

tisdag 20 augusti 2013

Dammbygget fortsätter

Var ute med äldsta sonen och byggde vattenfall och fyllde på meta jord kring nya dammen ända tills det blev mörkt ikväll. Vi gav upp när pumpen inte gjorde som vi menade. 

onsdag 14 augusti 2013

Uppdatering

Vi förstorar dammen sisådär x 30. Största delen har varit bilväg i över 60 år och otroligt tungt att gräva bort. Sen hade drakmyntorna trasslat on sig i gamla dammrabatten så jag har grävt upp alltihopa, rensat, delat perenner och grävt bort lilla fjuttedammen. 
Ännu är det mycket kvar att göra men det är hur kul som helst att få gräva och jorda ned mig ordentligt igen! 


Ja, fast jag gosar ändå mest med dehär tre sötnosarna om dagarna ❤ 


Äldsta sonen badade ute kvällen före förskolan började. Tänk. Jag har ett barn i förskolan! Vad tiden går fort..