måndag 24 maj 2010

regn

Idag har det regnat hela dagen..surt!Så inga stordåd har uträttats idag.
Hade tänkt börja plantera häcken idag men det blev ju inget nu då.
Var påväg igår också men grannen fick fnatt och beslöt att vi skulle såga ner en björk först - fast jag e bara glad av med björken, förra ägarna har stympat den totalt så den ser för djävlig ut, lika bra att ta bort den. men häcken måste ändå ner i jorden före den skjuter iväg alltför mycket..jag vill ju kunna klippa den två gånger i sommar, inte bara en :/

Nåväl, några bilder blev det ändå idag..trotsade regnet och gick ut en stund..En del av lekstugan med tillhörande rabatt..


Detta är en rabatt som blev gjord i fjol under hösten. den har tagit sig riktigt bra :)Plockade in några kvistar av hägg - för dom doftar så underbart! <3En del av köksträdgården...Gräslöken e den som har haft mest fart på hittills..
Denna bild är från i lördags när det anordnades Bazaar Södermalm här i jakobstad. Jag och min vän Emma hade tillverkat trädgårdsskyltar till köksträdgård och örtagård som vi sålde. här ses min vän emma..Fast egentligen tycker jag om regn - det doftar så gott efteråt och allt börjar växa så mycket mera :)

2 kommentarer:

  1. Visst doftar det gott, både med hägg och regn:)

    Ha en fin vecka!

    Rebecca

    SvaraRadera
  2. jo de e faktist en helt underbar doft av båda :)

    SvaraRadera