torsdag 19 maj 2011

hej å hå!

Jag har tydligen en blogtorka nu igen. Så mycket annat att göra och så lite ork med datorn.
Jag jobbar varje dag några timmar på stadsträdgården nu, började efter påsk. Det är riktigt kul och jag kommer nog att stanna där så länge jag kan (max 6 månader säger arbetsförmedlingen). Å andra sidan kommer jag inte att kunna jobba så länge heller om jag känner min kropp rätt..vi ska få tillökning i familjen i november och kroppen börjar redan svika. Men men..jag jobbar på så länge det går iaf.


Men vår egen trädgård går det sådär. Jag kan inte gräva, för det gör ont i magen, inte ränsa för jag kan inte böja knäna och frustrationen över att inte kunna göra det jag vill är stor..men allt i sinom tid sägs det.

Frösådderna är jag däremot väldigt igång med, känns mera överskådligt och lätt det. Maken byggde en ny stor arbetsbänk åt mig i april så nu är det lätt och behagligt att skola om småplantor ute i solen (och inne har jag ett halvt rum till förfogande för frösådd) :)


Här har det mest regnat den senaste veckan och det var verkligen behövligt också för att började vara vääldigt torrt..nu är det däremot superfart på all växtlighet och det känns som om sommarn nog kommer med fart i år också, hoppas bara inte den regnar bort för i år vill jag njuta!

4 kommentarer:

 1. Så roligt att höra av dig igen och GRATTIS till tillökningen:) Var nu rädd om dig/Monne

  SvaraRadera
 2. Grattis, Sandra! Och ta det lugnt med trädgården. Din och barnets hälsa är viktigast av allt. Växter kan man alltid sätta nya men människor kan inte ersättas!
  Kram/Laila (som just vinkat av fyra föräldrafria barnbarn, tjejer åtta till fjorton år, som varit här sen i fredags och som gjort att jag gladeligt har "försummat" trädgård, blogg och allt annat utom dem.)

  SvaraRadera
 3. Grattis till lycklig tilldragelse!
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 4. SKA NI FÅ BARN SANDRA?! :D :D omg, jag dööör av gullighet! pax sita barnvakt, åt rasmus, pikku myy eller lill-pyret spelar int nå roll :D

  SvaraRadera