måndag 23 maj 2011

Idag..


Nu blommar aklejorna, pärlhyacinterna, häggen, scilla, tulpaner, vivor, löjtnanshärtan och fänrikshjärtan osv.osv....allt på en gång! Trög start som vanligt, bor ju faktist ganska norrut, men nu är det verkligen igång och till helgen ska chili, paprika och tomater få flytta ut i växthuset..basilikan får dock stanna inne en liten tid till..måste bara sätta upp extra frostskydd i växthuset först.

Torsdag-fredag beger vi oss söderut till Helsingfors för en liten trip. Årsutställning på Kiasma, museet för modern konst ska besökas, vänner träffas och växtlighetsutvecklingen jämnföras..

Jag lovar att jag Ska börja visa lite mera helhetsbilder men för tillfället (och de föregånde åren likaså) har vi haft alltför mycket stora projekt på gång som hr stökat ner hela trädgården..men snart, Snart borde det börja bli bättre..snart..hoppas jag..

Ha en trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Jo, det gäller att hinna med allt:) Projekt och så mycket annat tar sin lilla tid;) Ha det så gott i Helsingfors, tids nog lär vi få se bilder:)) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  2. det är intensivt nu:)
    Ha en underbar dag!!

    SvaraRadera