måndag 30 augusti 2010

barndoms trädgården

Hejsan!
Tänkte visa lite bilder från mina föräldrars trädgård.
Den ligger ca 150 km söderut från där vi bor, i zon 3 ungefär.
Det är en stor trädgård men här kommer jag bara att visa några delar av den..kanske kommer mera sen när jag har varit dit och hälsat på dem igen och tagit mera foton :)

En av ingångarna till köksträdgården.

Detta är köksträdgården, eller en del av den iallafall. Bilden gör den inte rättvis men man ser iaf lite av den. Bakom köksträdgården ligger ett stort område med bärbuskar.

Här har vi nyaste projektet deras, en sittplats med timjan mellan stenplattorna.Den är gjord i år så timjanen har inte riktit hunnit sprida sig ännu men det kommer att bli underbart att sitta där och röra fötterna mot timjanmattan!

En del av stora terassen.

Här blommar rosen "bonica" för fullt.

Ingången till huset som är en gammal stockstuga.

____________________________________________________________________

Har inte orkat göra så mycket här hemma i min egna trädgård. Försöker bara hålla allt i liv som jag redan har. Är sugen på att börja med något nytt projekt men min energi räcker inte till just nu.
Men jag har funderat på att göra upp en lista med saker jag kunde göra varje dag, som att ränsa en liten rabatt, plantera frösådder osv. för att komma igång igen. Så kanske det inte känns så svårt när jag inte har pressen på mig att måsta genomföra stordåd varje dag. Jag vill så gärna vara ute i trädgården men min sjukdom gör mig energilös. Bara att försöka hålla mig vaken några timmar tar en massa energi.

ska nog läsa lite i boken "En lisa för själen" för att hämta lite inspiration till bättring i vardagen.

Ha de gott alla!
Kram Sandra

2 kommentarer:

  1. dom har no e ganska jäkligt snyggt tide ömarken! :P

    SvaraRadera
  2. jo ja vet! hoppas att min trädgård nångång åtminstone kommer lite i närheten av deras..

    SvaraRadera