onsdag 18 augusti 2010

jag kämpar på

Just nu e de väldigt mycket ROSA som blommar för fullt hos oss! jag älskar rosa blom!

Har haft en lååång paus i trädgårdsarbetet. All min energi har gått åt att försöka hålla mig själv i liv. Föll ner i mörkret igen och fick diagnosen djup depression ännu en gång. Jag kommer troligen att bli sjukskriven också.. :/ Men egentligen e de bara skönt för jag behöver vila (annars skulle jag bli tvungen att börja jobba/praktisera inom snar framtid och det räcker inte min energi till).
Ska försöka tillfriskna snabbare denna gång, inte ramla så djupt, gå på alla terapitimmar och försöka andas och tänka positivt och hitta ljuset igen. Fast jag lär nog få kämpa, mycket för att klara av det här ännu en gång...men jag hoppas att det vänder för jag e så TRÖTT på att vara sjuk.

Men idag har jag varit ute i flera timmar igen - sååå skönt! Fast jag bara har ränsat så känner jag mig nöjd med dagen. Har några nya inköp som jag borde få planterade också men de kanske jag får gjort i morgon! :)


Nu ska jag plocka in och torka lite mera örter för torkning så vårat vinterförråd uppdateras lite :)

3 kommentarer:

 1. Fan också. Varför ska vissa drabbas av ångest och depression och sånt gång på gång på gång medan andra klarar sig med att gråta en skvätt ibland? Det känns inte rättvist.

  Bra att du har trädgården att pyssla med, om man är helt passiv går ju allt åt helvete.
  Ta den tid du behöver, hoppas mörkret börjar skringras småningom.. :) Tänker på dig! kram

  SvaraRadera
 2. Hej! vilken fin blogg du har med fina foton. Har du tagit bilderna själv? /Suss

  SvaraRadera
 3. Hejsan! och Tack! :) jo alla bilder e nog mina egna

  SvaraRadera