måndag 26 december 2011

Jee!!!

Oliwers andra operation lyckades och han är nu i full gång med sin återhämtning. Han låter inte längre som en gammal kaffekokare och han kan äta själv, utan att det känns som att man håller på att dränka honom på samma gång. Han mår betydligt mycket bättre och beteer sig som en helt frisk liten bebis. :)
Vi är ännu i helsingfors på barnkliniken och har nordens främsta barnkirurg inom området som övervakar hans mående och är den som ger beslut om fortsatt vård osv. Det känns iaf tryggt.

Idag har vi fått ta med Oliwer ut från avdelningen också, så vi var flera timmar i lekrummet som finns här på sjukhuset tillsammans med storebror Rasmus.
Eftersom *Oliwer också troligen kommer att få sin sista antibiotika i morgon bitti så är han snart utan kanyl också.


Hoppas ni haft en fridfull jul!
Vi har iallafall firat en minst sagt annorlunda jul men även fått den bästa av julklappar man kan önska sig. <3

9 kommentarer:

 1. Det var fantastiska nyheter. Ett besked som ingen tomte kan slå i hela världen.

  En varm hälsning från Åsa

  SvaraRadera
 2. Underbart!
  Har tänkt på er..önskar er en lycklig framtid!
  Och god fortsättning!
  /Cika

  SvaraRadera
 3. ÅHHHHHHH Sandra vad glad jag blev att höra detta:))) Om du visste vad jag har tänkt på er och lille Oliwer, enda sedan onsdagen han opererades har jag tänkt på er och hur det gick. Fast jag aldrig har träffat dig irl så känns det på något sätt som om jag känner dig, därav min oro för er. Vilken underbar känsla det måste ha varit för er att ha fått vara "fria" i lekrummet med Rasmus:) Nu kan det bara bli bättre och bättre:) Stor kram till er alla fyra/Monne

  SvaraRadera
 4. Margareta i Umeå26 december 2011 20:40

  Åååh vad skönt. Har tänkt så mycket på er alla, främst Oliver förståss. Vilken otrolig kämpe han är som klarat alla ingrepp. Jag önskar honom en snabb tillfriskning så ni får komma hem och njuta av livet tillsammans. Kramar från Margareta.

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt! Vilken lättnad - och vilken underbar julklapp! Det där blir en kämpe som kommer att klara det mesta i livet. Ta hand om honom och Rasmus och er själva. Vår yngste son kämpade för sitt liv under sitt första levnadsår så jag anar vad ni gått igenom. I bästa fall går hela familjen stärkt ur en sådan pårs.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så underbart!!! Många lyckönskningar och en god fortsättning.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag har ofta kikat in här under hösten/vintern men inte kommenterat. Men så skönt att läsa nu att allt är på väg åt rätt håll. Att lille Oliwer mår bättre och bättre. All lycka till er!

  SvaraRadera
 8. Underbara nyheter, nu kan allt bara bli bättre!! Önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 9. Åh vad härligt att höra! Det känns så bra fast jag inte ens har träffat er.
  Hoppas han återhämtar sig fort, liksom mamman och hela familjen.

  Har det så bra! Många Kramar, Karolina

  SvaraRadera