måndag 12 december 2011

update

Tänkte skriva en lite update om hur vi har det.

vi går nu in på vecka 5 på sjukhus med lilla Oliwer. den 30.11 blev vi flyttade från intensivavdelningen för nyfödda i Tammefors till intensivövervakningsavdelningen i vasa. Vi hann vara 2 dagar i vasa före oliwers hälsotillstånd började dala igen och i fredags, den 9.12 blev han tillbakaflyttad till tammefors, denna gång till intensivavdelningen för barn. 
Vi väntar nu på att få veta vad det är som är fel eftersom Oliwer inte kan svälja utan att sätta allt i fel hals och varför han låter som en gammal kaffekokare helatiden (han är jätte slemmig) och varfrö hans syresättning faller så snabbt. Han drog också på sig en ny infektion i vasa men den börjar nu vara i ordning, föroppningsvis under 20 i infektionsvärde i morgon.
Klockan 08:00 i morgon kommer han att få sin andra narkos och jag är verkligen rädd för narkosen. Själva ingreppet är en rutinkoll med kamera ner i halsen men de e narkosen jag fasa för eftersom han för tillfället behöver extrasyre för att orka syresätta kroppen ordentligt.

Nåväl. I morgon borde vi vara lite klokare och förhoppningsvis börjar det vända snart så att Oliwer får börja leva det liv som han är värd. Och jag önskar av hela mitt hjärta att detta är sista problemet nu och att bara det är fixat ska han bli frisk. Han har kämpat så oerhört mycket och verkligen visat sin styrka, men det måste börja vända snart för hans lungor orkar inte hur länge som helst och jag vill inte se på när han har så oerhört ont mera. 

Min lilla lilla pojke..jag älskar dig Oliwer!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag önskar av hela mitt hjärta att Oliwer blir snart frisk och får komma hem!
  Styrkekram! /Bea

  SvaraRadera
 2. Men lilla söta du!!! Så fruktansvärt synd om er och om lille Oliwer. Hoppas nu innerligt att de hittar vad som är fel och att ni snart kan få komma hem med den lille. Kram på er! /Monne

  SvaraRadera
 3. åhhh, håller tummarna hårt för att allt ska ordna sig och bli bra.
  Cyberkramar till hela familjen!

  SvaraRadera