söndag 31 juli 2011

som jag har längtat!

  Efter tiden när alla Echinacea purpurea börjar blomma! Jag har gått varje dag och tittat och suktat efter de första blommorna, föreställt mig hur fina dom kommer att bli i år igen och hur fjärilarna blir berusade av lycka. underbara underbara blomma!

"Magnus" 

 "White Swan" 

Magnus har jag fåt av pappa och förökat genom delning de senaste åren. White swan frösådde jag ifjol och iår blommar den så fint, så fint! 
Jag är fast, måste bara ha fler!

***

Konstrundan är över för i år och jag gick levande ur den även denna gång, och t.o.m. glad att Timo "tvingade" med mig. Några kritiska blickar av folk inom trädgårdsbranchen fick jag, men de var jag medveten om att det skulle komma och de va dem jag var mest rädd för. 
Försökte hela helgen intala mig själv att jag inte hade kunnat göra på något annat sätt denna gång, at det faktist är viktigare med min egen hälsa och maginvånarens liv står ändå på spel här. 
Jag tror faktist att jag blev lite modigare i mig själv och insåg tillslut att det räcker såhär. Jag behöver inte stressa sönder mig för vad andra ska tycka om min trädgård. 

***

i morgon, den 1.8 fyller lilla trollungen våran 4 år. 
Spännande spännande både för mor och son! ;)2 kommentarer:

  1. Jag är också väldigt förtjust i Echinacea och har flera Magnusar (!) hemma och en annan nyinköpt som jag ju så klart inte kommer på namnet på just nu ;-)

    Gillar den översta närbilden lite extra mycket.

    Hälsar Åsa

    SvaraRadera
  2. Älskar också Echinacea:) Kommer snart ett inlägg men de som blommar nu:) Bra att du är rädd om dig. Ha det gott/Monne

    SvaraRadera