onsdag 6 oktober 2010

Fin-fina fynd!

Hejsan!
Det börjar vara långt mellan inläggen nu igen, men jag sätter all min energi på uthusrenoveringen och trädgården för tillfället.
Nåväl, idag tog jag ledigt från renoveringen och åkte på loppis med mina vänner Jojje och Fia...och jag hittade FIN-FINA FYND! förutom en bunt med über billiga flaskor med kork-kork som jag hade tänkt ha till att blnada egen vinäger etc. så hittade jag fyra trädgårdsböcker för en struntsumma! jag fick alla fyra billigare än vad den största kostar som ny..de ni! :)
Nu ska jag läsa och bläddra och drömma mig bort i många månader frammöver..jag har ju min bunt med gamla trädgårdsböcker också som jag flitigt bläddrar i och läser om! jag älskar fakta, suger i mig som en svamp - vill lära mig ALLT!

här e böckerna som jag fyndade idag;- Din Trädgård av Karin Berglund
- Trädgårdens Golv av Christina Ilminge- Nya Beskärningsboken av Klaus Vollbrecht, Gustaf Alm & Han Veltman
- Planera din Trädgård av Susanna Rosén & Helena Tovås Persson

Jag e nöjd med dagens fynd, det pirrar i hela kroppen av vad jag e glad!7 kommentarer:

 1. Det är en mycket trevlig sysselsättning i höstruskiga och mörka dagar att drömma sig bort i böckernas värld, vare sig det är trädgårdsböcker eller andra;)) Grattis till fynden! Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Vilka fynd. Trädgårdens golv står på min önskelista , är den bra?

  Anna

  SvaraRadera
 3. Jo, de e så mysigt att kurra upp sig i soffan med en filt och bara drömma sig bort med en bok!

  Trädgården golv värkar jätte bra, har velat ha den länge också och den verkar innehålla mycket fakta och bra beskrivningar på hur, var och vad man ska sätta på olika platser, också bilder på hur olika sorters marktäckare brer ut sig osv. osv.

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga fynd du gjort! Skönt med trädgårdsböcker och högar med trädgårdstidningar under den långa vintern! Mysigt och trevligt att läsa, drömma och planera för nästa sommars trädgårdsfröjder!
  Ha det gott!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 5. Jättefina fynd. Karin Berglunds trädgårdsbok hör till mina absoluta favoriter. Hennes texter är helt underbara att läsa!! Grattis till fynden! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilka fina bokfynd du gjort! Hoppas de ger dig inspiration och mycket nöje!
  Trevlig kväll! /Bea

  SvaraRadera
 7. Hej! Det är ett tag sedan du gjorde något inlägg, är allt väl? Hoppas du kan njuta av fint höstväder och flammande färger precis som här!
  Älskar trädgårdsböcker och har två hyllmeter samlade under ett långt trädgårdsliv. Men numera söker jag ofta information på nätet och vänder mig till böckerna för avkoppling och inspiration.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera